Rahoitus

Teemme yhteistyötä Vendigon kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta! Vendigo ei itse myönnä lainaa, vaan vertailee puolestasi lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, jotta saisit todennäköisemmin lainaa parhailla lainaehdoilla. Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä.
 
Katso lisää sivun alareunan videosta tai osoitteesta http://vendigo.com/fi/kuluttajille/
 
Usein kysyttyä:
  • Mikä on Vendigo ?
Vendigo on yksinkertainen ja innovatiivinen tapa, jolla asiakkaamme voivat rahoittaa unelmiensa hankkeitaan. Palvelumme avulla pyrimme parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja helpottamaan asiakkaan ostopäätöstä tarjoamalla heille rahoitusta.
 
  • Keneltä asiakkas ottaa lainaa?
Vendigo tekee yhteistyötä useiden johtavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Lainanantaja maksaa asiakkaan lainasumman heti sinulle, kun työ on vahvistettu tehdyksi tai tuote toimitetuksi.
 
  • Mitkä ovat yleiset lainaehdot?
Rahoituslaitos tarjoaa yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle lainasumman parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. Todellinen vuosikorko ilmoitetaan asiakkaalle alustavassa lainapäätöksessä ennen lainan hyväksymistä. Lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta ei koidu lisäkustannuksia asiakkaalle.
 
  • Onko Vendigo turvallinen?
Kyllä! TUPAS-tunnistautuminen ja yhteistyö johtavien pankkien ja luotettavien rahoituslaitosten kanssa varmistavat, että asiakkaiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Prosessi on mahdollisimman yksinkertainen ja selkeä kaikille osapuolille.
 
  • Mitä varten käytän Vendigoa?
Vendigo palvelee kotitalousasiakkaita, jotka tarvitsevat esimerkiksi uuden keittiön tai ikkunoiden asennuksen. Laina voi olla suuruudeltaan maksimissaan remontin kustannuksen suuruinen.

Vendigo – Intro kuluttajille